zoek informatie over ...

... of ...

zoeken naar plaats, gebied of bezienswaardigheid
link gekopieerd

Met je hond naar het strand in:
Grimaud (Prairies de la Mer)

Omschrijving

Het strand voor het vakantiedorp Prairies de la Mer is het openbare strand van de stad Grimaud is.

De toegang tot de stranden van Grimaud wordt geregeld door een gemeentelijk besluit en varieert afhankelijk van de seizoenen:

- In het laagseizoen, van half september tot eind mei, kun je samen met je hond de hele dag onbeperkt genieten van alle stranden van Grimaud.

- In het hoogseizoen, van 1 juni tot 15 september, zijn honden toegestaan ​​van 21.00 uur tot 06.00 uur

Strandgegevens:

Plaatsnaam: Grimaud
Strandnaam: Prairies de la Mer
Regio: Provence-Alpes-Côte d'Azur
Strandtype: Zandstrand
Er zijn op het strand heel leuke restaurantjes en strandtentjes waar honden gewoon mee kunnen. Ze liggen dan lekker in het zand.
Parkeren: Aan het begin van de camping aan de doorgaande weg van Sainte Maxime naar Saint Tropez zijn parkeerplaatsen (gratis) en bij Port Grimaud is een grote betaalde parkeerplaats.
Aanlijnplicht: Nee

Adres:

Camping Prairies de la Mer, Grimaud, Frankrijk
Je moet over de camping naar het strand lopen. Op de camping honden aanlijnen en poep uiteraard opruimen. (staan veel prullebakken)

naar andere hondenstranden zoeken

Vakantiehuizen

Lekker een paar daagjes er tussenuit? Hieronder de dichtsbijzijnde hondvriendelijke vakantiehuisjes in de buurt van dit hondenstrand.

Hotels

Nog een dagje er aan vast plakken? Bekijk hieronder de dichtsbijzijnde hondvriendelijke hotels in de buurt van dit hondenstrand.

Heb je aanvullingen, foto's of verbeter-suggesties voor dit strand?
Als je vind dat de gegevens (bijvoorbeeld de lokatie op de kaart, teksten of kenmerken) voor dit strand verbeterd kunnen worden, nodigen we je graag uit om ons daarbij te helpen. Of heb je toevallig een leuke foto van dat strand? Via onderstaande link kun je je aanvullingen naar ons toesturen...

klik hier om je aanvullingen met ons te delen

Loading...