Landeninformatie over vakantielanden voor honden
link gekopieerd
Landeninformatie over vakantielanden voor honden

Landeninformatie voor honden in hun vakantieland

"vakantievoorpret"


Als je op vakantie gaat met je hond, is een goede voorbereiding een hoop werk. Hoe fijn zou het zijn als je al dat uitzoekwerk niet zelf hoeft te doen? Daarom hebben wij die (tijdrovende) vakantievoorbereiding al voor je gedaan. Is dat niet lekker makkelijk?

Om te zorgen dat jij en je hond tijdens de vakantie niet voor verrassingen komen te staan, vind je hier info over restaurants, stranden, loslopen, openbaar vervoer, jachtseizoenen, gezondheid en klimaat.

Wil je uitgebreidere informatie over jouw vakantieland (met onder meer handige vertalingen) vraag dan ook meteen hier jouw persoonlijke infopakket aan.

landeninfopakket aanvragen

 

Goed voorbereid op vakantie geeft zo'n ontspannen gevoel!

Een beetje avontuur is de charme van vakantie

Het hoort natuurlijk bij de charme van de vakantie dat je samen op avontuur gaat om de omgeving te verkennen. Maar als je het prettig vind om al een indruk te krijgen wat je in een land kunt verwachten, vind je hier algemene informatie over de wetenswaardigheden per land.

Bijt je er niet in vast, want uit eigen ervaring (en die van onze klanten) weten wij inmiddels dat je met loslopen, strandbezoeken en wandelgebieden in het buitenland gewoon een beetje praktisch om moet gaan.

Soms is het handig om er ter plekke even navraag over te doen en misschien moet je er een stukje verder voor rijden. Maar er is altijd wel een plek te vinden waar je hond los kan wandelen, het strand op mag of kan zwemmen. En als je bij ons boekt, krijg je natuurlijk de hondenstranden in de buurt van je bestemming van ons toegestuurd.

Is dit vakantieland hondvriendelijk?

In de meeste landen zullen baasjes met honden zich heel welkom voelen. En wordt er op een terrasje een bakje water voor je hond gehaald zonder dat je erom hoefde te vragen. Maar het komt ook wel eens voor dat jouw allerliefste bij iemand anders irritatie (of angst) opwekt.

Hoe welkom je bent met je hond hangt van veel factoren af. Van je hond - zijn uiterlijk en zijn aard, van het baasje (misschien ook wel zijn uiterlijk en zijn aard), van traditie, van vooroordelen, of misschien hebben sommige mensen wel een gegronde reden om niet zo vriendelijk te zijn tegen honden.

Kortom, niet iedereen laat meteen zijn gezicht aflebberen door je hond.
Hoe onbegrijpelijk een situatie ook voor je is, we raden je aan om hier charmant mee om te gaan. Takt, geduld en begrip zullen misschien de situatie niet veranderen (soms wel). Maar het zorgt er zeker voor dat je zelf minder negatieve energie ervaart. En dat is heel veel waard op je vakantie.

Waar vind ik een dierenarts in het buitenland?

Of je nu in een stad of op het platteland verblijft, het is eigenlijk altijd vrij eenvoudig om een dierenarts te vinden. Bijvoorbeeld door het iemand in de buurt te vragen en ook de huiseigenaar of het hotelpersoneel kan je helpen.

Als je wel graag voordat je op vakantie gaat wilt weten waar zich een dierenarts bevindt, kun je het best contact opnemen met de plaatselijke vvv. Via Google kun je altijd wel het dichtstbijzijnde toeristenkantoor vinden.

Of vraag ons gratis informatie pakket aan. Wij hebben de beschikbare informatie over dierenartsen per land voor je uitgezocht en geven hierin ook vertalingen die je kunt gebruiken als je hond ziek is. Handig, want weet jij wat ′diarree′ is in bijvoorbeeld het Tsjechisch?

En als je bij ons boekt krijg je natuurlijk ook alle adressen van dierenartsen in de buurt van je vakantieplek van ons toegestuurd.

Help, waar vind ik hondenvoer?

Wij hebben nog nooit zonder hondenvoer gezeten in het buitenland. Ook in een supermarktje in Hongarije, een piepklein buurtwinkeltje in Polen, er is altijd hondenvoer te vinden.
En in ieder land dat wij aanbieden zijn de grotere merken die wij in Nederland hebben ook te koop. In ieder land zijn in de grotere steden dierenspeciaalzaken te vinden waar je een groot assortiment voer kunt kopen.
Wellicht ten overvloede: als je bij ons boekt sturen we je alle adressen van dierenwinkels en hondenspeciaalzaken in de buurt van je accommodatie gewoon toe, handig toch?

 
informatiepakket nederland

Klik hier en vraag nu meteen je gratis infopakket aan ...
dan ga je altijd goed voorbereid op vakantie!

Waar wil je heen?
  • land
  • aantal personen: 2
  • aantal honden: 1
  • type accommodatie
  • aankomstdatum
  • periode
Aankomstdatum

Selecteer een datum ...

 jun 2024
madiwodovrzazo
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Waarom zou jij boeken bij Dogsincluded?
Hoe we jou & je hond(en) de meest onbezorgde vakantie kunnen beloven die er is, zetten we hier op een rijtje...
Loading...