website element
link gekopieerd

"we stellen ons graag even voor"


Het is ons vak om producten te ontwikkelen voor bedrijven. We houden van reizen. En toen kregen we onze eerste hond Noa. 

We merkten steeds weer dat een vakantie met je hond uitzoeken veel tijd en energie kost. En als je druk aan het werk bent, heb je al zo weinig tijd.

We wensten dat er voor ons een bedrijf als DogsIncluded was. Toen bleek dat zoiets niet bestond, zijn we er zelf met veel enthousiasme mee begonnen. 

De beste quality managers werken voor DogsIncluded!

Waar ga ik heen?  Zijn daar leuke dingen te doen? Hoe is het klimaat? Hoe vind ik een geschikte accommodatie waar mijn hond welkom is? Waar slaap ik onderweg? Wat zijn de invoerregels? Zijn er nog meer dingen die ik moet weten over dat land? Dat vereist speurwerk. Speuren kost tijd en moeite, en als je dan eens ergens een vraag stelde over een hond werd je met een kluitje het riet ingestuurd... blegghhh, dat moest veel beter kunnen vonden wij. 

We deden een landelijk marktonderzoek en wat bleek: de meeste hondenbezitters hadden dezelfde problemen. Te weinig keuze in hondvriendelijke accommodaties, heel weinig informatie en een slechte service voor hondenbezitters. Wij willen vakanties met onze honden graag goed geregeld hebben voor onszelf. Om het voor andere baasjes ook makkelijk te maken, is in 2003 DogsIncluded ontstaan.

We zijn al weer heel wat jaartjes verder. En met onze 5 honden, die al die tijd onze beste reisgenoten waren, hebben we in alle Europese landen vakantie gevierd. Niet alle honden zijn nog bij ons - we hebben er nu 3  (Raven, Vesper en Nox) - maar Noa en Caelyn reizen in ons hart altijd met ons mee. Zij hebben sfeer en locale gerechten geproefd. Accommodatie′s, bossen, stranden, zeeën en meren getest. En heel veel buitenlandse vrienden gemaakt. 

We weten als geen ander waar we het over hebben.

DogsIncluded is dus geen reisorganisatie voor wie hondenbezitters gewoon een doelgroep is. Wij zíjn zelf de doelgroep. Daarin verschillen wij dus ook van andere aanbieders - dat maakt voor onze klanten een groot verschil. We weten hoe kostbaar vakantietijd is en daarom regelen we het ook zorgvuldig en met veel plezier voor andere hondenbezitters. 

 

website element
Loading...