website element
link gekopieerd

"we stellen ons graag even voor"


Het is ons vak om producten te ontwikkelen voor bedrijven. We houden van reizen. En toen kregen we onze eerste hond Noa. 

We merkten steeds weer dat een vakantie met je hond uitzoeken veel tijd en energie kost. En als je druk aan het werk bent, heb je al zo weinig tijd.

We wensten dat er voor ons een bedrijf als DogsIncluded was. Toen bleek dat zoiets niet bestond, zijn we er zelf met veel enthousiasme mee begonnen. 

De beste quality managers werken voor DogsIncluded!

Waar ga ik heen?  Zijn daar leuke dingen te doen? Hoe is het klimaat? Hoe vind ik een geschikte accommodatie waar mijn hond welkom is? Waar slaap ik onderweg? Wat zijn de invoerregels? Zijn er nog meer dingen die ik moet weten over dat land? Dat vereist speurwerk. Speuren kost tijd en moeite, en als je dan eens ergens een vraag stelde over een hond werd je met een kluitje het riet ingestuurd... blegghhh, dat moest veel beter kunnen vonden wij. 

We deden een landelijk marktonderzoek en wat bleek: de meeste hondenbezitters hadden dezelfde problemen. Te weinig keuze in hondvriendelijke accommodaties, heel weinig informatie en een slechte service voor hondenbezitters. Wij willen vakanties met onze honden graag goed geregeld hebben voor onszelf. Om het voor andere baasjes ook makkelijk te maken, is in 2003 DogsIncluded ontstaan.

We zijn al weer heel wat jaartjes verder. En met onze 5 honden, die al die tijd onze beste reisgenoten waren, hebben we in alle Europese landen vakantie gevierd. Niet alle honden zijn nog bij ons - we hebben er nu 3  (Raven, Vesper en Nox) - maar Noa en Caelyn reizen in ons hart altijd met ons mee. Zij hebben sfeer en locale gerechten geproefd. Accommodatie′s, bossen, stranden, zeeën en meren getest. En heel veel buitenlandse vrienden gemaakt. 

We weten als geen ander waar we het over hebben.

DogsIncluded is dus geen reisorganisatie voor wie hondenbezitters gewoon een doelgroep is. Wij zíjn zelf de doelgroep. Daarin verschillen wij dus ook van andere aanbieders - dat maakt voor onze klanten een groot verschil. We weten hoe kostbaar vakantietijd is en daarom regelen we het ook zorgvuldig en met veel plezier voor andere hondenbezitters. 

Het DogsIncluded team werkt gratis voor jou

Ons team bestaat uit een aantal

Audrey Bakker - als zij iets niet voor elkaar krijgt lukt het niemand. Audrey houdt nauwlettend onze beoordelingen in de gaten en - eerlijk gezegd - als we geen 10 (of vooruit dan, een 9) scoren gaan bij haar de alarmbellen af. Audrey zorgt ervoor dat iedereen zo snel mogelijk antwoord krijgt op alle vragen, trekt meteen aan de bel als ze vindt dat iemand te lang moet wachten en klimt meteen in de telefoon als er een wens is die we in vervulling kunnen laten gaan. Voor al onze klanten bijt Audrey zich met veel humor en plezier vast in het realiseren van een zo perfect mogelijk geregelde vakantie. 

Hester Kranendonk - is onze speur-Labrador en heeft een fantastische neus voor de heerlijkste vakantieplekjes. Die test ze samen met onze kantoorhonden Lady en Tesem ook uit. Haar kennis en toeristische inspiratie (voor honden én baasjes) deelt zij op onze Facebook en Instagram-pagina's. Naast haar tips voor de leukste accommodaties zijn het up-to-date houden van regelgeving, gezondheid en welzijn voor de hond en een overloos geduld Hesters superpowers. 

Marinka Noordhout - is onze webwizard met fanatieke Border Collie-kermerken: niet rusten totdat alles beter-dan-goed is. En zij heeft de kwaliteitseisen voor de DogsIncluded website nog een tandje opgeschroefd. Bij Marinka kan het altijd nóg beter. En zij zorgt ervoor dat onze codes aan de modernste eisen voldoen. PHP, MySQL, sqLite, HTML5, CSS3, jQuery, XML normale mensen weten niet wat het betekent maar zij tovert ermee. Marinka programmeert onverstoorbaar tot in de kleinste details (en uurtjes). Alleen Guusje krijgt haar achter haar computer vandaan, dan gaan ze samen een plas doen... 

Telefoonteam: de dames van ons telefoonteam zitten met gespitste oren klaar om alle baasjes en honden die op vakantie willen zo snel mogelijk te helpen. En er voor te zorgen het kantoorteam alle vragen kan beantwoorden. Ook als het druk is wordt 95% van de telefoontjes binnen 10 seconden opgenomen. En bij ons komen er geen bellers in de wacht. Ons telefoonteam zorgt ervoor dat alle telefoontjes meteen op de juiste bureaus terecht komen...

Olaf Johannes - heeft samen met Fabiana de dagelijkse leiding over DogsIncluded. Hij vindt het superleuk om zich met analyses en alle vernieuwende techniek rondom de website bezig te houden. Hij is onze alfo-dog troubleshooter voor alle situaties die het zoeken en boeken van vakanties voor onze klanten nóg makkelijker kunnen maken. De beste ideeën hiervoor komen bij hem op als hij met de honden in het bos wandelt. 

Fabiana van der Heiden - is onze nieuwsgierige kantoorteckel, ze houdt zich samen met Olaf bezig met de innovatie van DogsIncluded. Conceptontwikkeling, communicatie en marketingstrategie zijn haar primaire aandachtsgebieden. Daarnaast is zij onze vliegende keep voor allerlei grote en kleine projectjes en het bedenken van extra services voor onze klanten. Naast dieren en reizen (die 2 het liefst gecombineerd) heeft zij een passie voor brainstormen, nieuwe dingen leren, tekstschrijven en design. 

website element
Loading...