Hondvriendelijke vakantiehuizen met een zwembad waar honden altijd welkom zijn
link gekopieerd

hondvriendelijk vakantiehuis met een zwembad?

"dol op poedelen"


Vakantiehuizen met een zwembad: «binnen èn buiten!»

Als je op vakantie gaat met je hond is een vakantiehuis met een zwembad één van de heerlijkste wensen die hoog op de meeste prioriteitenlijstjes staan. Daarom hebben wij heel veel mooie huizen met een zwembad voor jullie weten te bemachtigen. Natuurlijk zijn er veel vakantiehuizen in de landen waar je in de zomer zon-zekerheid hebt, zoals Frankrijk, Spanje en Italië. Er is daar veel keuze en de prijzen vallen ons niet tegen. Vooral in het naseizoen - wanneer het weer nog lekker is maar de prijzen laag - zit je in de landen rond de Mediterranee natuurlijk heerlijk. Maar niet alleen daar, we hebben in ieder land zwembaden in de tuin.

 • Zwembad in de tuin
  Er zijn veel soorten zwembaden te vinden: privé, gezamenlijk, een buitenbad, een binnenbad of een zwemvijver met natuurwater. In de zoekresultaten tref je ze allemaal aan. Kies eenvoudig wat er het best aansluit bij jouw persoonlijke wensen.
 • Ook zwembaden binnen
  er zijn ook genoeg vakantiehuizen met een binnenzwembad. Want misschien wil je wel helemaal niet afhankelijk zijn van het seizoen of de weergoden! Voor jullie hebben we dan ook huizen met binnenbaden. Vooral in Denemarken is er veel keuze. Vaak staan die huizen ook nog eens dicht bij het strand. Bij mooi weer: strand, bij minder mooi weer: het binnenbad. Klinkt dat niet fantastisch?>
 • Mag mijn hond ook in het zwembad?
  Oh ja, het is natuurlijk wel logisch, zwembaden zijn bedoeld voor baasjes. Want een zwembad helemaal schoonmaken voor de volgende gasten kost veel tijd en geld. Honden kunnen altijd wel ergens in de buurt in natuurwater zwemmen. Op de kaart bij het huis kun je al een indruk krijgen van de ligging van het huis en zwemwater mogelijkheden in de buurt.
 • Je kunt bij ons al je vragen stellen.
  In de meeste gevallen is het wel duidelijk hoe het zit. Maar misschien heb jij nog meer informatie nodig dan de gegevens die we op voorhand tonen. Geen enkel probleem. Als wij het niet weten, nemen we gewoon contact op met de huiseigenaar.
 • Wat is de meest efficiënte manier om je vraag door te geven?
  Je vragen geef je gewoon aan ons door via het reserveringsformulier. En wij zoeken meteen alles voor je uit. Je zit nergens aan vast (natuurlijk!). Als uit de extra informatie blijkt dat het huis niet aan je wensen voldoet, annuleren we je aanvraag gewoon.
 • We zorgen ervoor dat niemand jouw huis kan inpikken
  Bovendien geven we je een optie (kosteloos en geheel vrijblijvend) op je favoriete huis. Zo kan niemand - in de tijd dat we je vragen uitzoeken - je lievelingshuis voor je neus wegkapen! Dat is een rustige gedachte...


Kijk eens op je gemak of dit ook iets voor jullie is. Een kleine tip: dit soort huizen zijn wel snel weg, dus wacht niet te lang met reserveren!

Hondvriendelijke vakantiehuizen met een zwembad waar honden altijd welkom zijn
Huis met een zwembad?
 • land
 • aantal personen: 2
 • aantal honden: 1
 • aankomstdatum
 • periode
Aankomstdatum

Selecteer een datum ...

 jun 2024
madiwodovrzazo
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Waarom zou jij boeken bij Dogsincluded?
Hoe we jou & je hond(en) de meest onbezorgde vakantie kunnen beloven die er is, zetten we hier op een rijtje...
Loading...