Hondvriendelijke vakantiehuizen in de bergen
link gekopieerd

Hondvriendelijk vakantiehuis in de bergen?


Is jouw hond ook zo dol op een vakantie in de bergen?

Wandelen is heerlijk. Maar wandelen in de bergen geeft toch altijd net dat beetje extra avontuur. Het is daar alleen jij, je hond en de natuur. De frisse berglucht, de adembenemende vergezichten, de rust, de stilte ....

Niet raar dat er heel veel hondenbezitters zo graag in de bergen vakantie vieren. En daarom hebben wij voor jou (en je hond) een selectie gemaakt van de fijnste vakantiehuizen in de bergen waar je hond altijd welkom is.

 • Huis op de top?
  Onze vakantiehuizen liggen niet allemaal boven óp een berg. Niet iedereen heeft zin in een dagelijkse klimpartij. Maar ze liggen wel allemaal in een bergachtig gebied. Dus wil je hooggelegen van het uitzicht genieten of blijf je liever in het dal, kies gewoon wat het beste bij jouw wensen past.
 • Je kunt bij ons al je vragen stellen.
  In de meeste gevallen is het wel duidelijk hoe het zit. Maar misschien heb jij nog meer informatie nodig dan de gegevens die we op voorhand tonen. Geen enkel probleem. Als wij het niet weten, nemen we gewoon contact op met de huiseigenaar.
 • Wat is de meest efficiënte manier om je vraag door te geven?
  Je vragen geef je gewoon aan ons door via het reserveringsformulier. En wij zoeken meteen alles voor je uit. Je zit nergens aan vast (natuurlijk!). Als uit de extra informatie blijkt dat het huis niet aan je wensen voldoet, annuleren we je aanvraag gewoon.
 • We zorgen ervoor dat niemand jouw huis kan inpikken
  Bovendien geven we je een optie (kosteloos en geheel vrijblijvend) op je favoriete huis. Zo kan niemand - in de tijd dat we je vragen uitzoeken - je lievelingshuis voor je neus wegkapen! Dat is een rustige gedachte...


Je hoeft alleen nog maar te bedenken naar welk land je wilt, de rest hebben wij al voor je uitgezocht.

Hondvriendelijke vakantiehuizen in de bergen
Huisje in de bergen?
 • land
 • aantal personen: 2
 • aantal honden: 1
 • aankomstdatum
 • periode
Type accommodatie
Aankomstdatum

Selecteer een datum ...

 jun 2024
madiwodovrzazo
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Waarom zou jij boeken bij Dogsincluded?
Hoe we jou & je hond(en) de meest onbezorgde vakantie kunnen beloven die er is, zetten we hier op een rijtje...
Loading...