zoek informatie over ...

... of ...

zoeken naar plaats, gebied of bezienswaardigheid
Verkeerd gebruik van geosearch ...
Maak AUB een keuze uit de getoonde lijst en klik op de groene knop.
Hoe blijft je hond gezond op vakantie
link gekopieerd

Gezond op vakantie

"zo gezond als een hond"


Honden hebben niet zoveel problemen om fit te blijven. Dat gaat spelenderwijs: lekker spelen, rennen, zwemmen - op vakantie is dat niet anders. De dingen waar je op moet letten zetten we hier voor je op een rijtje.

Gezondheidsinformatie over jouw vakantieland vind je bij landeninformatie. Of vraag meteen een informatiepakket aan (met onder meer handige vertalingen als je hond ziek is en hij naar de dierenarts moet).

Wist je dat...
.... je met onze reisverzekering de medische kosten voor je hond ook mag declareren? In Nederland of België, maar ook in het buitenland! Onze klanten zijn er enthousiast over, en kijk hier even of het óók iets voor jou is!

Een gezonde hond is alles waard.
Voorkomen is hier het sleutelwoord want eigenlijk kun je alle nare situaties gewoon voorkomen door op de juiste dingen te letten. Om je viervoeter op vakantie gezond te houden zijn er een paar zaken die je in het oog moet houden.

Het grootste gevaar komt niet van enge bacterien, virussen of insecten. Het grootste gevaar dat je hond loopt is oververhitting. Een warme auto, geen plekje uit de zon, te druk spelen, onvoldoende drinken. En je hond kan er zo ziek als een hond van worden. Let daar dus vooral op.

Er zijn per land nog wat voorzorgsmaatregelen (in bepaalde seizoenen) die je het best ook even met je dierenarts bespreekt. De gezondheidstips op onze site zijn bedoeld om ziektes te voorkomen, niet om te behandelen. Daarvoor moet je altijd bij een dierenarts zijn. We geven je hier de benodige informatie voor de meest voorkomende situaties. Zodat je eventueel weet wat je moet doen en je ook vooral van je vakantie kunt genieten.

Want als er iets gezond is voor lijf, leden en psyche, is het wel vakantievieren !

Voor het geval dat je hond toch pech heeft, zijn onze verzekeringen erop gericht het ongemak te verlichten. Zo mag je bij ons gewoon annuleren als je hond niet mee kan op vakantie. En mocht er toch iets gebeuren als je op vakantie bent, dekt onze reisverzekering ook de dierenartskosten.
Fijn idee?

Lees hier hoe onze verzekeringen je helpen in geval van nood.

Klantbeoordeling "Uitstekend" (9.3/ 10)
100% beveelt DogsIncluded aan
12546 reviews op www.kiyoh.nl/dogsincluded/
Loading...