Hoe blijft je hond gezond op vakantie
link gekopieerd

Gezond op vakantie

"zo gezond als een hond"


Honden hebben niet zoveel problemen om fit te blijven. Dat gaat spelenderwijs: lekker spelen, rennen, zwemmen - op vakantie is dat niet anders. De dingen waar je op moet letten zetten we hier voor je op een rijtje.

Gezondheidsinformatie over jouw vakantieland vind je bij landeninformatie. Of vraag meteen een informatiepakket aan (met onder meer handige vertalingen als je hond ziek is en hij naar de dierenarts moet).

Een gezonde hond is alles waard.
Voorkomen is hier het sleutelwoord want eigenlijk kun je alle nare situaties gewoon voorkomen door op de juiste dingen te letten. Om je viervoeter op vakantie gezond te houden zijn er een paar zaken die je in het oog moet houden.

Het grootste gevaar komt niet van enge bacterien, virussen of insecten. Het grootste gevaar dat je hond loopt is oververhitting. Een warme auto, geen plekje uit de zon, te druk spelen, onvoldoende drinken. En je hond kan er zo ziek als een hond van worden. Let daar dus vooral op.

Er zijn per land nog wat voorzorgsmaatregelen (in bepaalde seizoenen) die je het best ook even met je dierenarts bespreekt. De gezondheidstips op onze site zijn bedoeld om ziektes te voorkomen, niet om te behandelen. Daarvoor moet je altijd bij een dierenarts zijn. We geven je hier de benodige informatie voor de meest voorkomende situaties. Zodat je eventueel weet wat je moet doen en je ook vooral van je vakantie kunt genieten.

Want als er iets gezond is voor lijf, leden en psyche, is het wel vakantievieren !

Klanten van DogsIncluded ontvangen voor vertrek informatie over het vinden van dierenartsen in het land van bestemming. Ook geven wij vertalingen die van pas kunnen komen bij een dierenartsbezoek. Altijd handig in geval van nood.

Hoe blijft je hond gezond op vakantie
Waar wil je naartoe?
  • land
  • aantal personen: 2
  • aantal honden: 1
  • type accommodatie
  • aankomstdatum
  • periode
Aankomstdatum

Selecteer een datum ...

 jun 2024
madiwodovrzazo
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Waarom zou jij boeken bij Dogsincluded?
Hoe we jou & je hond(en) de meest onbezorgde vakantie kunnen beloven die er is, zetten we hier op een rijtje...
Loading...