Extra services voor honden en baasjes op vakantie
link gekopieerd

Extra services voor baasjes op vakantie

"service van de zaak!"


Hier vind je informatie over allerlei extraatjes die je vakantie leuker en makkelijker maken.

We ontwikkelden deze services omdat we iedereen graag van dienst zijn bij hun vakantie. Kijk hier dus regelmatig eens rond. Er komt steeds iets nieuws bij... We zijn tenslotte niet voor niets het reisbureau met de beste service!

We zetten onze services hier voor je op een rijtje zodat je ze altijd snel kunt vinden. En, als je zelf nog ideetjes hebt, of als je zelf iets hebt dat op deze pagina thuishoort stuur ons dan even een mailtje.

Onze extra services zijn:

Het uitgebreide landeninformatie pakket, handige info per land voor hondenbezitters die je in geen enkele reisgids vindt. Bij ons wel, gratis!
Klik hier om direct je gratis landen-infopakket aan te vragen

Stranden voor honden, soms zijn ze moeilijk te vinden. Maar wij hebben alvast een begin gemaakt om het grootste europese stranden overzicht te maken dat er bestaat. Met jullie hulp breiden we dat steeds verder uit. Neem even de moeite om de door jullie bezochte (vakantie)stranden aan ons door te geven. En dan kunnen we elkaar helpen aan steeds meer stranden waar je met je hond relaxt in het water kunt spelen...
Klik hier om naar hondenstranden te zoeken

Losloopgebieden, ontvangen onze klanten in de buurt van hun vakantiehuis. Maar ook zonder boeking via DogsIncluded kunnen baasjes uiteraard gebruikmaken van deze service!
Klik hier om naar losloopgebieden te zoeken

"Doc"-Included, onze klanten krijgen bij hun reisinformatie natuurlijk van ons de dichtstbijzijnde dierenartsadressen al mee. Maar voor alle andere baasjes is dit een handig hulpmiddel om makkelijk te zoeken naar een dierenarts op je vakantieplek of op doorreis in heel Europa.
Klik hier om naar dierenartsen te zoeken

Hondenopvang, even een tijdelijke opvang kan altijd handig zijn. Ook in het buitenland, zo kun je altijd even weg en je hond in vertrouwde handen achterlaten.
Klik hier om hondenopvang te zoeken

Dierenspeciaalzaken, voer op of je tekentang vergeten. Het gebeurt ons allemaal. Daarom is het fijn om te weten waar je in de buurt van je vakantie accommodatie een speciaalzaak kunt vinden. Natuurlijk hebben wij ze voor je uitgezocht.
Klik hier om naar dierenwinkels te zoeken


ps. Klanten van DogsIncluded ontvangen voor vertrek informatie over alle bovenstaande onderwerpen de adressen in de buurt van hun accommodatie. Ook geven wij vertalingen die van pas kunnen komen bij een dierenartsbezoek of als je je hond kwijt bent. Altijd handig in geval van nood.

Extra services voor honden en baasjes op vakantie
Loading...