zoek informatie over ...

... of ...

zoeken naar plaats, gebied of bezienswaardigheid
Verkeerd gebruik van geosearch ...
Maak AUB een keuze uit de getoonde lijst en klik op de groene knop.
Extra services voor honden en baasjes op vakantie
link gekopieerd

Extra services voor baasjes op vakantie

"service van de zaak!"


Hier vind je informatie over allerlei extraatjes die je vakantie leuker en makkelijker maken.

We ontwikkelden deze services omdat we iedereen graag van dienst zijn bij hun vakantie. Kijk hier dus regelmatig eens rond. Er komt steeds iets nieuws bij... We zijn tenslotte niet voor niets het reisbureau met de beste service!

We zetten onze services hier voor je op een rijtje zodat je ze altijd snel kunt vinden. En, als je zelf nog ideetjes hebt, of als je zelf iets hebt dat op deze pagina thuishoort stuur ons dan even een mailtje.

Onze extra services zijn:

Het uitgebreide landeninformatie pakket, handige info per land voor hondenbezitters die je in geen enkele reisgids vindt. Bij ons wel, gratis!

Stranden voor honden, soms zijn ze moeilijk te vinden. Maar wij hebben alvast een begin gemaakt om het grootste europese stranden overzicht te maken dat er bestaat. Met jullie hulp breiden we dat steeds verder uit. Neem even de moeite om de door jullie bezochte (vakantie)stranden aan ons door te geven. En dan kunnen we elkaar helpen aan steeds meer stranden waar je met je hond relaxt in het water kunt spelen...

"Doc"-Included, onze klanten krijgen bij hun reisinformatie natuurlijk van ons de dichtstbijzijnde dierenartsadressen al mee. Maar voor alle andere baasjes is dit een handig hulpmiddel om makkelijk te zoeken naar een dierenarts op je vakantieplek of op doorreis in heel Europa.

Hondenopvang, even een tijdelijke opvang kan altijd handig zijn. Ook in het buitenland, zo kun je altijd even weg en je hond in vertrouwde handen achterlaten.

Dierenspeciaalzaken, voer op of je tekentang vergeten. Het gebeurt ons allemaal. Daarom is het fijn om te weten waar je in de buurt van je vakantie accommodatie een speciaalzaak kunt vinden. Natuurlijk hebben wij ze voor je uitgezocht.

ps. Klanten van DogsIncluded ontvangen voor vertrek informatie over alle bovenstaande onderwerpen de adressen in de buurt van hun accommodatie. Ook geven wij vertalingen die van pas kunnen komen bij een dierenartsbezoek of als je je hond kwijt bent. Altijd handig in geval van nood.

Loading...