Hondvriendelijke vakantiehuizen aan zee waar honden altijd welkom zijn
link gekopieerd

Hondvriendelijk vakantiehuis aan zee

Zijn jullie ook zo graag op het strand?

De wind in de haren, de gezonde zilte zeelucht, kabbelende golfjes,  al dat blauw aan de horizon en de uitgestrekte stranden om heerlijk op te dollen of lekker te luieren niet te vergeten. Een vakantie aan zee met je hond is gewoonweg genieten!

Een vakantie aan het strand is fantastisch. In alle jaargetijden eigenlijk. Want niet alleen in de zomer is het fijn op het strand. Dan kan het ook wel eens flink warm zijn voor honden. Wij houden ook van een voorjaarswandeling of een frisse neus in de herfst met een stevige wind en wilde golven.

Maar welke datum jij kiest, hier vind je op de meest makkelijke manier alle vakantiehuizen aan zee waar je hond ook welkom is.

 • Kies jouw afstand tot de zee
  Met een klik zie je meteen de selectie huizen dichtbij het strand die we al voor je hebben klaargezet. Ook de gewenste afstand kun je instellen met de filter 'afstand tot het water'.
 • Ook de hondenstranden zien
  Gebruik in het resultatenoverzicht de landkaart eens om meteen te zien waar alle huizen liggen en - als je dat belangrijk vindt - kun je ook direct de hondenstranden erbij vinden. Is dat niet superhandig? Nergens anders gaat zoeken zo simpel en snel.
 • Mag mijn hond altijd op het dichtstbijzijnde strand?
  Dat hangt er vanaf wanneer je gaat. Buiten het hoogseizoen mag je in de meeste landen wel met je hond op het strand. Soms aangelijnd en soms los. Maar verder zijn de regels natuurlijk net zoals bij ons thuis. Er zijn stranden waar je wel en niet mag komen. Als we hondenstranden in de buurt kennen, sturen we je die bij je boeking uiteraard toe. En verder moet je er een beetje creatief mee omgaan. Er is altijd wel een plek waar je terecht kunt. Misschien moet je er een stukje voor rijden maar als hondenbezitter weet je al dat dat onvermijdelijk is.
 • Je kunt bij ons al je vragen stellen.
  In de meeste gevallen is het wel duidelijk hoe het zit. Maar misschien heb jij nog meer informatie nodig dan de gegevens die we op voorhand tonen. Geen enkel probleem. Als wij het niet weten, nemen we gewoon contact op met de huiseigenaar.
 • Wat is de meest efficiënte manier om je vraag door te geven?
  Je vragen geef je gewoon aan ons door via het reserveringsformulier. En wij zoeken meteen alles voor je uit. Je zit nergens aan vast (natuurlijk!). Als uit de extra informatie blijkt dat het huis niet aan je wensen voldoet, annuleren we je aanvraag gewoon.
 • We zorgen ervoor dat niemand jouw huis kan inpikken
  Bovendien geven we je een optie (kosteloos en geheel vrijblijvend) op je favoriete huis. Zo kan niemand - in de tijd dat we je vragen uitzoeken - je lievelingshuis voor je neus wegkapen! Dat is een rustige gedachte...


Dus, als jij ook droomt over een vakantie met zonnige strandwandelingen, een natte neus én een dolgelukkige hond... ben je binnen één klik op de beste plek om je hondvriendelijke vakantiehuis aan zee te vinden. 

Hondvriendelijke vakantiehuizen aan zee waar honden altijd welkom zijn
Huisje aan zee?
 • land
 • aantal personen: 2
 • aantal honden: 1
 • afstand tot water
 • aankomstdatum
 • periode
Type accommodatie
Aankomstdatum

Selecteer een datum ...

 jun 2024
madiwodovrzazo
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Waarom zou jij boeken bij Dogsincluded?
Hoe we jou & je hond(en) de meest onbezorgde vakantie kunnen beloven die er is, zetten we hier op een rijtje...
Loading...