Hondvriendelijke bed & breakfast, B&B, hotel waar je hond welkom is
link gekopieerd

Bed & breakfast

Gastvrije gezelligheid in een bed & breakfast

Bed & breakfasts zijn populair. En dat is goed te begrijpen want ze ontstaan op de meest bijzondere plekken. Er zijn B&B in oude scholen, molens, grachtenpanden, kloosters, boerderijtjes, kasteeltjes en natuurlijk gewoon bij mensen thuis. Niks grootschalige hotels, Gewoon lekker knus bij mensen thuis.

B&B eigenaren zijn er aan begonnen omdat ze het zelf ook leuk vinden om gasten te ontvangen. Aandacht en persoonlijke service horen dus gewoon bij de leukste B&B's. 

De B&B's liggen vaak in mooie gebieden of bijzondere dorpjes of steden. Natuurlijk neem je je hond daar mee naartoe, want die wil ook wel eens ergens anders binnen kijken!

Wij hebben de gezelligste plekjes al vast voor jullie uitgezocht. Het enige dat jullie nu nog moeten doen is een land kiezen, dan kan wat ons betreft de gezelligheid meteen beginnen.... 

Heb je meer informatie nodig dan we op voorhand beschikbaar hebben?

Geen enkel probleem! Het is het meest efficiënt als je je vragen gewoon stelt bij je (voorlopige) online boekingsaanvraag. We sturen je vragen meteen door aan het hotel en die antwoorden je dan precies hoe het zit. Je zit je nergens aan vast. Maar let wel even op als je nog vragen hebt aan de B&B: boek dan geen kamers waarbij ′geen restitutie mogelijk′ is, want anders kun je niet kosteloos annuleren als het antwoord je niet bevalt.

Zoek op je gemak naar jouw favoriete plek, wij zijn er om alles verder te regelen.

Hondvriendelijke bed & breakfast, B&B, hotel waar je hond welkom is
Zoek hier je B&B
  • land
  • aantal personen: 2
  • aantal honden: 1
  • aankomstdatum
  • periode
Type accommodatie
Aankomstdatum

Selecteer een datum ...

 jun 2024
madiwodovrzazo
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Waarom zou jij boeken bij Dogsincluded?
Hoe we jou & je hond(en) de meest onbezorgde vakantie kunnen beloven die er is, zetten we hier op een rijtje...
Loading...