Hondvriendelijke hotels in Europa
link gekopieerd

Hotels waar je hond welkom is

Een hondvriendelijk hotel voor onderweg of voor je hele vakantie?

Hier vind je meer dan 200.000 hotels op de meest mooie plekjes in 22 Europese landen waar je hond ook altijd welkom is.

Dus of je nu zin hebt in 2 weken aan de Côte d'Azur, een verwen-arrangementje op de Drentse hei, een citytripje naar Parijs, je vakantiehuis-vakantie wilt afsluiten in het eeuwig romantische Venetië of een tussenstop-hotel voor 1 nachtje zoekt...

Hier vind je het. Zeker weten! Je hoeft je hotelletje nu alleen nog maar uit te zoeken en onze handige filters helpen je daarbij.

Hoe zit dat met betalen?

Je betaalt aan het hotel, dus je hoeft aan ons niets te over te maken.
Let wel even op bij je reservering, in een aantal gevallen vragen hotels om je creditcard gegevens om zeker te zijn dat je echt komt. In de meeste gevallen betaal je pas in het hotel, in sommige gevallen wordt het bedrag van je credit card afgeschreven. Dat is het beleid van het hotel, daar kunnen wij helaas niets aan veranderen.

Wat zijn de kosten voor mijn hond?

Niet alle hotels zijn even accuraat als het aankomt op doorgeven van deze gegevens. Dus er zijn een aantal hotels waarbij we niet op voorhand weten wat de kosten voor een hond zijn.
We vinden dat zelf ook erg vervelend, maar we vragen hiervoor wel graag je begrip. We hebben meer dan 200.000 hotels dus we kunnen ze niet allemaal steeds achter hun vodden zitten om de prijzen door te geven.
We lossen dit op door bij je reservering direct altijd aan het hotel te vragen wat de actuele kosten zijn.

We vragen het hotel dit per email direct aan jou door te geven! Het komt soms voor dat een hotel je vergeet antwoord te geven. Stuur ze dan een herinnering, of bel even als je binnen 2 dagen nog niets hebt gehoord.
Ook of je hond welkom is in het restaurant ed. vragen we bij je reservering meteen voor je na. Dat antwoord mag je dus ook van hen per mail verwachten.

Let wel heel goed op als je een kamer boekt waarbij geen restitutie mogelijk is! Als je zo'n kamer boekt en de kosten van je hond vallen bij navraag te hoog voor je uit, dan kun je die reservering niet meer zonder kosten annuleren.

Let heel goed op bij kamers waar geen restitutie mogelijk is!

Er zijn kamers waar geen restitutie mogelijk is. Die kamerprijzen zijn goedkoper. Maar dat betekent ook dat je zo'n kamer dus niet meer kunt annuleren! Dus als je vragen hebt (meer honden, wat zijn de kosten, mag 'ie mee in het restaurant, etc.) moet je nooit een kamer boeken waar geen restitutie mogelijk is.
Bijvoorbeeld: als je zo'n kamer boekt en de kosten van je hond vallen bij navraag te hoog voor je uit, dan kun je die reservering dus ook niet meer annuleren. En dat is natuurlijk knap irritant, maar het is wel de voorwaarde van die lagere prijs.

Ik heb geen credit card, wat nu?

Bij de meeste hotels heb je een geldige creditcard nodig om je reservering te garanderen. Zo dat het het hotel weet dat je echt komt of annulleert als je niet komt. Anders blijven zij met een lege kamer zitten.

We hebben ook een klein maar groeiend aantal hotels dat je reservering garandeert zonder creditcard. Die kun je vinden door de filter daarvoor aan te zetten bij je zoekopdracht.

Je kunt ook een reservering maken met de creditcard van iemand anders, als diegene je hiervoor toestemming heeft gegeven. In dat geval vermeld je tijdens het reserveren in het veld ′vragen en opmerkingen′ de naam van de kaarthouder en dat je diens toestemming heeft om de creditcard te gebruiken.

Hoe stel ik mijn vragen?

De meest efficiënte manier om je vraag door te geven is via je reserveringsformulier als je online boekt. Je vragen geef je op in het daarvoor beschikbare vragenveld. En wij geven al je vragen meteen door aan het hotel. Zij geven je dan antwoord op je vraag. Doorgaans duurt dat maximaal 2 dagen.


Heb je nog meer vragen?

Kijk dan even bij onze veelgestelde vragen. Daar vind je vast het antwoord op de informatie die je nog nodig hebt.

Hondvriendelijke hotels in Europa
Waar wil je naartoe?
  • land
  • aantal personen: 2
  • aantal honden: 1
  • aankomstdatum
  • periode
Aankomstdatum

Selecteer een datum ...

 jun 2024
madiwodovrzazo
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Waarom zou jij boeken bij Dogsincluded?
Hoe we jou & je hond(en) de meest onbezorgde vakantie kunnen beloven die er is, zetten we hier op een rijtje...
Loading...