zoek informatie over ...

... of ...

zoeken naar plaats, gebied of bezienswaardigheid
Verkeerd gebruik van geosearch ...
Maak AUB een keuze uit de getoonde lijst en klik op de groene knop.
Contactgegevens DogsIncluded
link gekopieerd

Contactgegevens DogsIncluded


DogsIncluded
Postbus 2405
3000 CK  ROTTERDAM

Belangrijk bij vragen over het coronavirus: 

Lees hier de belangrijkste updates rond de werkwijze bij lopende boekingen en nieuwe reserveringen. 

Door de steeds wijzigende situaties kampen we nog steeds met  drukte en we zijn hard bezig om iedereen te ondersteunen. Dit kan voor vertraging zorgen in de beantwoording van vragen, daarvoor vragen we jullie begrip.

Jullie kunnen ons helpen om de huidige vragenstroom goed te managen door ons even niet te bellen maar te mailen via de link in je bevestigingsemail!

Ons telefoonteam heeft lange wachttijden en beantwoordt geen inhoudelijke vragen. Je vragen per mail kunnen wij veel sneller en gerichter beantwoorden en je voorkomt de frustratie van lange wachttijden aan de telefoon. 

Of stel je algemene vragen via ons vragenformulier.

vragen over reserveringen & bestellingen


Ons telefoonteam beantwoordt geen inhoudelijke vragen meer. Aan de telefoon wordt dus alleen je naam, emailadres en/of nummer genoteerd zodat we contact met je kunnen zoeken zodra dat kan.

Vanwege de complexiteit worden vragen nu uitsluitend behandeld door onze adviseurs. Stel je vragen per mail want dan kunnen wij ze veel sneller en gerichter beantwoorden omdat die direct bij de juiste persoon terecht komen.  

Alhoewel er lange wachttijden kunnen zijn blijven wij telefonisch bereikbaar, van maandag t/m vrijdag, tussen 9:00 en 18:00 uur op telefoonnummer: +31 (0)85 2006160.

Let op: bij extreem lange wachttijden treedt er aan de telefoon een voicebericht in werking. We doen dit om de frustratie van lang wachten aan de telefoon voor onze klanten te voorkomen.

Je kunt ons ook een terugbel-verzoek sturen via onderstaande link:

klik hier om terugbel-verzoek te sturen

algemene vragen

Ons telefoonteam beantwoordt geen vragen die niet over reserveringen gaan. Daar is meer inhoudelijke kennis voor nodig en daar hebben we andere mensen voor. Stel algemene vragen dus altijd via email of via ons vragenformulier. Dan komt je vraag direct bij de juiste persoon terecht.
» Klik hier om naar het vragenformulier te gaan

veelgestelde vragen

De kans is groot dat je je vraag zult vinden tussen de veelgestelde vragen. Dus wil je niet wachten en direct antwoord op je vraag kijk dan even bij onze verzameling antwoorden.
» Klik hier om naar de veelgestelde vragen te gaan

over DogsIncluded

Het merk DogsIncluded is een initiatief en handelsnaam van:
Travel Innovation B.V.
Schiekade 830
3032 AL Rotterdam

KvK-nummer: 57893411
BTW-nummer: NL 8527.82.573.B01

Klantbeoordeling "Uitstekend" (9.3/ 10)
100% beveelt DogsIncluded aan
11016 reviews op www.kiyoh.nl/dogsincluded/
Loading...