Hondvriendelijke vakantiehuizen met minder vuurwerk
link gekopieerd

Een vakantiehuis zonder vuurwerk?

Alle vuurwerkvrije en vuurwerk-arme vakantiehuizen zijn hier voor je verzameld!

Er even tussenuit met de feestdagen is heerlijk. Maar als je hond op vakantie angstig wordt van vuurwerk, is het wel belangrijk dat je op een plek bent waar geen (of zo weinig mogelijk) vuurwerk wordt afgestoken. In afwachting van een algeheel vuurwerkverbod zoeken baasjes nog steeds naar rustige vakantieplekjes.

Die plekken zijn er wel, maar als baasje van een hond met vuurwerk-angst weet je vast wel dat het niet altijd even makkelijk is. Het is in ieder geval belangrijk dat je vroeg begint met zoeken en dat je je ook realiseert dat niemand je echt 100% garanties kan geven dat het er werkelijk doodstil is met Oud & Nieuw. 

Maar wil je toch graag weg, dan nemen je verder al het werk uit handen. Wij zoeken voor je uit of jouw favoriete vakantiehuis rustig genoeg gelegen is voor een ontspannen jaarwisseling. En dat gaan we direct aan de huiseigenaar vragen.

Sommige huizen zijn vuurwerk-vrij, die huizen liggen meestal op een park waar geen vuurwerk afgestoken mag worden. Overigens wil dat niet zeggen dat je daar niets uit de omgeving hoort. 
Daarnaast zijn er huizen die heel erg afgelegen liggen en waar dus normaal gesproken ook geen vuurwerk zal zijn.

Verder zijn er huizen die vuurwerk-arm zijn, die zijn in rustige buurten of dorpjes gelegen waar doorgaans ook weinig vuurwerk is en alles ook niet zo lang duurt. Je kunt die plekken snel zien door op de rode "uitlaatplekken zien?" link te klikken. Het is natuurlijk aan jullie om in te schatten wat nog acceptabel zou zijn voor je hond.

Eerlijk gezegd vragen we het ook liever nog een keertje voor je na, dan er maar op te vertrouwen dat het wel goed zal gaan. Dus gun ons even de tijd om ons werk voor jou en je hond te doen. Daar heb je rond de feestdagen alleen maar meer plezier van.

Het enige dat jij moet doen is je favoriete huis uit te zoeken en een (absoluut vrijblijvende) optie te nemen. Wij doen de rest!

Dus hoe vind je makkelijk een geschikt huis:

 • Zoek via de snelzoekbox in onze speciale selectie met vuurwerk-vrije vakantiehuizen
 • Tip: op veel vakantieparken mag ook geen vuurwerk worden afgestoken, die kun je selecteren in het menu
 • Nog niet gevonden wat je zocht? zoek dan toch ook eens in ons gehele aanbod (exclusief vakantieparken) en gebruik onderstaande tip.
 • Bekijk de ligging van het huis: klik in de lijst met je zoekresultaten ook eens op de link "nu uitlaatplekken zien", dan zie je al meteen of je huis afgelegen genoeg ligt (of niet)
 • Je kunt bij ons terecht met al je vragen. Doorgaans vind je nergens informatie over vuurwerk bij een huis. Daarom vind je bij ons die informatie wél bij onze speciale selectie huizen. Natuurlijk is het mogelijk dat je nog meer informatie nodig hebt. Voor ons is dat geen enkel probleem. We vragen bij de huiseigenaar meteen voor je na hoe rustig is het is in de buurt van jou favoriete huis.
  We kunnen nooit een 100% garantie geven, maar we zorgen er wel voor dat je alle informatie hebt die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen.
 • Wat is de meest efficiënte manier om je vraag door te geven? Wat is de meest efficiënte manier om je vraag door te geven?
  Je vragen geef je gewoon aan ons door via het reserveringsformulier. En wij zoeken meteen alles voor je uit. Je zit nergens aan vast (natuurlijk!). Als uit de extra informatie blijkt dat het huis niet aan je wensen voldoet, annuleren we je aanvraag gewoon.
 • We zorgen ervoor dat niemand jouw huis kan inpikken.
  Bovendien geven we je een optie (kosteloos en geheel vrijblijvend) op je favoriete huis. Zo kan niemand - in de tijd dat we je vragen uitzoeken - je lievelings-huis voor je neus wegkapen! Dat is een rustige gedachte...


Dus zoek jullie lievelingshuis uit, dan zorgen wij ervoor dat die voor jullie wordt gereserveerd!

Hondvriendelijke vakantiehuizen met minder vuurwerk
Een rustige jaarwisseling?
 • land
 • aantal personen: 2
 • aantal honden: 1
 • aankomstdatum
 • periode
Aankomstdatum

Selecteer een datum ...

 jun 2024
madiwodovrzazo
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Waarom zou jij boeken bij Dogsincluded?
Hoe we jou & je hond(en) de meest onbezorgde vakantie kunnen beloven die er is, zetten we hier op een rijtje...
Loading...