Hondvriendelijke vakantiehuizen in wintersport gebieden
link gekopieerd

Op wintersport in een vakantiehuis?

"met je hond op vakantie in de sneeuw"


Alle wintersport vakantiehuizen op een rijtje!

Sneeuwballen gevechten, sneeuwpoppen maken (en vernielen) wandelen en een sneeuwschoen- of langlauftocht vinden honden helemaal geweldig.
En dan blijft de vraag: waar staat jouw favoriete vakantiehuis om in de sneeuw te gaan spelen? Er is (ook met een hond) zoveel te kiezen.

Ga je naar de bekende skigebieden? Ben je van de Oostenrijkse ′gemütlichkeit′? Of meer van de zwarte uitdagingen in Frankrijk? Of pak je het liever levensgenieterig aan in Italië?

Echte aanraders voor een goedkope wintersport zijn Tsjechië, Slowakije en Polen! En krijg je op het allerlaatste moment toch nog zin in een lang weekend, dan is Duitsland voor jullie een goed idee: lekker dichtbij en niet zo duur.

Maar wat je ook kiest: we wensen je al veel voorpret bij het uitzoeken van je favoriete wintersport plek. We hebben alvast ons best voor jullie gedaan! 

Dus hoe vind je makkelijk een geschikt huis:

 • Zoek via de snelzoekbox in onze speciale selectie wintersport huizen
 • Kies de afstand tot de piste: je kunt bij ons ook jouw gewenste afstand tot de ski-piste uitkiezen. 
 • Je kunt bij ons terecht met al je vragen. Natuurlijk is het mogelijk dat je nog meer informatie nodig hebt. Voor ons is dat geen enkel probleem. We vragen bij de huiseigenaar meteen voor je na hoe rustig is het is in de buurt van jou favoriete huis.
  We kunnen nooit een 100% garantie geven, maar we zorgen er wel voor dat je alle informatie hebt die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen.
 • Wat is de meest efficiënte manier om je vraag door te geven? 
  Je vragen geef je gewoon aan ons door via het reserveringsformulier. En wij zoeken meteen alles voor je uit. Je zit nergens aan vast (natuurlijk!). Als uit de extra informatie blijkt dat het huis niet aan je wensen voldoet, annuleren we je aanvraag gewoon.
 • We zorgen ervoor dat niemand jouw huis kan inpikken.
  Bovendien geven we je een optie (kosteloos en geheel vrijblijvend) op je favoriete huis. Zo kan niemand - in de tijd dat we je vragen uitzoeken - je lievelingshuis voor je neus wegkapen! Dat is een rustige gedachte...
 • Wij nemen je het werk uit handen. Als het huis toch niet is wat je wilt, zoeken we gewoon verder voor je hond. Je hoeft dat uitzoekwerk dus helemaal niet zelf te doen. Dat doen wij voor je!


Dus zoek jullie lievelingshuis uit, dan zorgen wij ervoor dat die voor jullie wordt gereserveerd!

Hondvriendelijke vakantiehuizen in wintersport gebieden
Lekker naar de sneeuw?
 • land
 • aantal personen: 2
 • aantal honden: 1
 • aankomstdatum
 • periode
Type accommodatie
Aankomstdatum

Selecteer een datum ...

 jun 2024
madiwodovrzazo
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Waarom zou jij boeken bij Dogsincluded?
Hoe we jou & je hond(en) de meest onbezorgde vakantie kunnen beloven die er is, zetten we hier op een rijtje...
Loading...