Belangrijke informatie voor je hond over je vakantieland
link gekopieerd

Ontvang hier meteen alle belangrijke feiten over jouw vakantieland!

In gewone reisgidsen vind je geen informatie over honden, helaas. Maar als baasje weet je natuurlijk wel hoe belangrijk het is dat je vantevoren weet wat je kunt verwachten in jouw vakantieland. Dan kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. En dat is een heel fijn gevoel!

We zijn zelf natuurlijk in alle Europese landen met onze honden geweest. Daarom weten we uit eigen ervaring wat er belangrijk is. Wij hebben dat allemaal voor onszelf al eens uitgezocht. En we delen deze informatie ook graag met jou.

Als je hier even je gegevens doorgeeft, ontvang je jouw reisgids meteen per email.


is geen geldig emailadres.


Welke informatie krijg je?

In ons infopakket staat aan welke regels je weten om de grens over te kunnen en hoe je snel ter plekke een dierenarts vindt. Een heel uitgebreide vakantie-checklist, hoe het zit met restaurants, jachtgebieden en openbaar vervoer, waar je moet zijn als je je hond kwijt bent. Waar je wel en niet samen kunt wandelen. Waar de dierenbescherming is, en nog tal van andere nuttige informatie en handige adressen.

Maar ook algemene toeristische informatie, ambassades, verkeersbureau′s, actuele verkeersinformatie, weersvoorspellingen, hulp in het buitenland en waar je pinautomaten kunt vinden, staat hierin vermeld.

En bovendien helpen we je bij taalbarrières

Er kan natuurlijk altijd een moment komen dat je hulp nodig hebt in het buitenland. En er is niets vervelender dan dat je niet weet hoe je je probleem duidelijk moet maken.

Daarom krijg je van ons de vertalingen die je van pas komen bij lastige situaties. Want wij weten uit ervaring dat het wel erg fijn is als je bijvoorbeeld ′hond′, ′dierenarts′ en ′diarree′ kunt zeggen in bijvoorbeeld het Slowaaks.

Als je via DogsIncluded je vakantie hebt geboekt, krijg je overigens ook automatisch deze informatie toegestuurd. En bovendien sturen we je dan alle adressen van dierenartsen, hondenstranden, dierenspeciaalzaken, restaurants, artsen, en dergelijke die zich in de buurt van jouw accommodatie bevinden.

Dat is echt heel fijn want dan hoef je daar in een vreemde omgeving ook niet meer naar te zoeken. Je kunt je tijd wel beter besteden op vakantie. Maar het is wel een fijn en veilig gevoel.

Belangrijke informatie voor je hond over je vakantieland
Loading...