Hondvriendelijke vakantiehuizen met een boot erbij
link gekopieerd

Vakantiehuis met een boot erbij

Hondvriendelijke vakantiehuizen met een boot vind je hier. 

Vind jij varen ook zo leuk? Een vakantie met je hond is er uitermate geschikt voor. Per boot een flinke trip maken met een picknickmand mee. Of relaxed een beetje drijven en dobberen. Een boek lezen, terwijl je een beetje wiegt op het water. Je hengeltje uitgooien. Of gezellig met een drankje van een zonsondergang op het water genieten.

Om die speciale plekjes snel te kunnen vinden, hebben we een selectie gemaakt van vakantiehuizen met bootjes in alle prijsklassen. En ... er zitten echt prachtige plekjes bij, zelfs met je eigen aanlegsteigertje.

 • Meer plezier met een bootje erbij
  Spelevaren of een echte tocht maken samen is hartstikke leuk om te doen. Het is sportief, romantisch én rustgevend om op het water te zijn. En je ervaart je omgeving eens vanuit een heel ander perspectief. Daarom hebben we voor jullie uitgezocht bij welke vakantiehuizen er een roeiboot, een motorboot of kano bij het huis hoort. Er zijn ook huizen waar een bootverhuur vlakbij is.
 • Je kunt bij ons al je vragen stellen.
  In de meeste gevallen is het wel duidelijk hoe het zit. Maar misschien heb jij nog meer informatie nodig dan de gegevens die we op voorhand tonen. Geen enkel probleem. Als wij het niet weten, nemen we gewoon contact op met de huiseigenaar.
 • Wat is de meest efficiënte manier om je vraag door te geven?
  Je vragen geef je gewoon aan ons door via het reserveringsformulier. En wij zoeken meteen alles voor je uit. Je zit nergens aan vast (natuurlijk!). Als uit de extra informatie blijkt dat het huis niet aan je wensen voldoet, annuleren we je aanvraag gewoon.
 • We zorgen ervoor dat niemand jouw huis kan inpikken
  Bovendien geven we je een optie (kosteloos en geheel vrijblijvend) op je favoriete huis. Zo kan niemand - in de tijd dat we je vragen uitzoeken - je lievelingshuis voor je neus wegkapen! Dat is een rustige gedachte...

Als je de boot niet langer wilt afhouden, kun je in de snelzoekbox hierboven heel makkelijk de spannendste plekjes vinden en dan regelen wij verder alles voor je!

Hondvriendelijke vakantiehuizen met een boot erbij
Vakantiehuis met een boot?
 • land
 • aantal personen: 2
 • aantal honden: 1
 • aankomstdatum
 • periode
Aankomstdatum

Selecteer een datum ...

 mrt 2024
madiwodovrzazo
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Waarom zou jij boeken bij Dogsincluded?
Hoe we jou & je hond(en) de meest onbezorgde vakantie kunnen beloven die er is, zetten we hier op een rijtje...
Loading...