zoek informatie over ...

... of ...

zoeken naar plaats, gebied of bezienswaardigheid
Verkeerd gebruik van geosearch ...
Maak AUB een keuze uit de getoonde lijst en klik op de groene knop.
Veel gestelde vragen
link gekopieerd

Veelgestelde vragen

"over de verzekeringen"


Hier vind je het antwoord op veel gestelde vragen over onze verzekeringen.

vragen over de reisverzekering

wat zijn de voordelen van jullie reisverzekering?

• tijdens je vakantie worden dierenartskosten vergoed
• het maakt niet uit of je in Nederland blijft of naar het buitenland gaat
• er is ook geen eigen risico op de medische kosten voor je hond
• schade aan de vakantie accommodatie is ook verzekerd
• de verzekering dekt het reisgezelschap inclusief alle honden
• je betaalt geen extra kosten per onderdeel
• je betaalt geen verzekeringspremie per persoon of per hond
• ook de heenreis, doorreis en terugreis zijn gratis meeverzekerd
• de standaard reisverzekeringsonderdelen zijn met topdekking verzekerd
• geen poliskosten
• geen assurantiebelasting
• hulp vervoermiddel is standaard meeverzekerd
• kinderen tot 5 jaar zijn altijd gratis meeverzekerd

worden de dierenartskosten ook vergoed?

Ja, de kosten van een bezoek aan de dierenarts, de behandeling en de medicijnen voor je hond(en) worden vergoed voor een bedrag van 300 euro. Dit geldt uiteraard voor een vakantie in Nederland en in het buitenland! Voor een overzicht van de dekking van de medische kosten voor honden kun je hier de voorwaarden en vergoedingen voor de dierenartskosten downloaden.

is er een eigen risico op de dierenartskosten?

Nee er is geen eigen risico.

wat wordt er allemaal gedekt?

Dat is een hele lijst, het handigst is om dit even te bekijken op deze pagina van onze website: En via deze link kun je de algemene voorwaarden van de reisverzekering downloaden. Hierin staan alle details die met deze verzekering te maken hebben.

wat kost het?

De premie wordt per dag berekend en is 7,75 euro per dag voor het gehele pakket. Er komen dus bij ons geen extra kosten voor verschillende onderdelen bij. De verzekering dekt voor die 7,75 euro standaard alle honden en 6 personen die mee gaan op vakantie. Je hoeft bij ons dus ook geen verzekering per persoon of per hond af te sluiten. Voor de reisverzekering betaal je ook geen extra polis-kosten (normaal 3,50 euro) of assurantiebelasting (normaal 7%). En kinderen tot 5 jaar zijn bij ons altijd gratis meeverzekerd.

ik heb 3 honden moet ik dan bijbetalen?

Nee hoor, de verzekering dekt standaard alle honden en 6 personen die mee gaan op vakantie.

er gaan 4 kleine kinderen mee, moet ik daarvoor betalen?

Nee hoor niets, want kinderen tot 5 jaar zijn bij ons altijd gratis mee-verzekerd.

moet ik poliskosten of assurantiebelasting betalen?

Nee. Doorgaans moet je inderdaad poliskosten of assurantiebelasting betalen (normaal 7%). Bij ons dus niet!

hebben jullie ook een doorlopende reisverzekering?

Nee, helaas nog niet.

met welke verzekeraar werken jullie samen?

Wij werken samen met de Europeesche Verzekeringen, de grootste vakantieverzekeraar van Nederland. Hun motto is ′Plezier verzekerd′ en dat is nu net wat we ook graag voor hondenbezitters willen.

ik heb niet bij jullie geboekt maar ik wil wel die verzekering, kan dat ook?

Ja zeker, wij willen graag dat alle hondenbezitters gebruik kunnen maken van deze speciale voordelen. Dit is mogelijk via onze pagina verzekeringen op de site.

 

vragen over de annuleringsverzekering

wat zijn de voordelen?

• als je hond voor de vakantie erg ziek wordt (of erger) kun je kosteloos je vakantie annuleren • juist als de kosten het hoogst zijn (vanaf 3 weken voor vertrek) kun je nog annuleren • ook schade aan de vakantie accommodatie is gedekt voor het extra hoge bedrag van euro 2.250 (omdat je WA verzekering dit vaak niet dekt) • de verzekering dekt ook de niet-gebruikte reisdagen (onder bepaalde voorwaarden), daarom is deze annuleringsverzekering ook handig als je een lastminute boeking maakt • vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging • uiteraard zijn alle andere standaard annuleringsonderdelen ook uitstekend verzekerd

ik vertrek al snel, dan heb ik toch niets aan een annuleringsverzekering?

Onze verzekering is niet alleen voor het afzeggen van de vakantie voordelig.
Ook schade aan de vakantie accommodatie is gedekt voor het extra hoge bedrag van euro 2.250 (omdat je WA verzekering dit vaak niet dekt). Bovendien dekt de verzekering ook de niet-gebruikte reisdagen (onder bepaalde voorwaarden) en is er vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging. Daarom is deze annuleringsverzekering ook een verstandig besluit als je een lastminute boeking maakt.

wat wordt er nou precies gedekt?

Via deze link kun je de voorwaarden van de annulleringsverzekering en aanvullende voorwaarden van de annulleringsverzekering downloaden.
Hierin staan alle details die met deze verzekering te maken hebben. Maar in het kort: de standaard situaties waarbij annulering altijd geldt, zoals zwangerschap, werkeloosheid, schade aan eigendom, sterfte, diefstal vervoermiddel, een nieuwe baan e.d. Maar ook als je dierenarts het niet verstandig vindt als je hond mee op vakantie gaat. Deze verzekering dekt juist de duurste annuleringsperiode waar je zonder verzekering altijd 100% van de reissom zou moeten betalen. Als je door bepaalde omstandigheden je reis moet afbreken wordt dit ook gedekt, vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging en schade aan vakantie accommodatie tot een bedrag van euro 2.250,-, daarom is deze annuleringsverzekering ook handig als je een lastminute boeking maakt.

mijn WA dekt schade aan een accommodatie niet, zit dat er bij jullie wel bij?

Ja. Eventuele schade aan de vakantie accommodatie is meeverzekerd voor het extra hoge bedrag van 2.250 euro. Want als een hond de verf van een deur krabt of aan een stoelpoot knaagt kan het al snel in de papieren lopen.

wat kost het?

De premie voor de annuleringsverzekering is 5% van de reissom voor de totale verzekering. Je hoeft bij ons verder niets extra′s te betalen voor speciale onderdelen. De verzekering geldt ook altijd voor alle honden die mee gaan op vakantie. Alle honden zijn dus meeverzekerd voor hetzelfde bedrag. De poliskosten bedragen 3,50 euro. De assurantiebelasting bedraagt 7% van de premie en poliskosten.

ik neem 3 honden mee, moet ik dan extra betalen?

Nee hoor. De verzekering geldt altijd voor alle honden die mee gaan op vakantie. Alle honden zijn dus meeverzekerd voor hetzelfde bedrag.

hebben jullie ook een doorlopende annuleringsverzekering?

Nee, helaas nog niet.

kan ik ook een annuleringsverzekering afsluiten zonder dat ik bij jullie mijn vakantie heb geboekt?

Ja zeker, wij willen graag dat alle hondenbezitters gebruik kunnen maken van deze speciale voordelen. Je kunt dit doen via de verzekeringspagina op de site.

Klantbeoordeling "Uitstekend" (9.4/ 10)
100% beveelt DogsIncluded aan
10163 reviews op www.kiyoh.nl/dogsincluded/
Loading...